fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Sikkerhed

Vi er kreative

Sikkerhed

Når sikkerhed ikke skal ignoreres

Se Priser
sikkerhed
Sikkerhed

En SSL-krypteret side øger dit salg

Et SSL-certifikat sikrer, at kun brugeren og den valgte modtager har adgang til de indtastede informationer, ved bl.a. at kryptere de data, der sendes frem og tilbage mellem webserveren og brugeren af websitet. Dette er især vigtigt, ved gennemførsel af transaktioner og afgivelse af personlige oplysninger.

Når brugeren besøger dit website første gang, downloader internetbrowseren sidens SSL-certifikat. Herefter kan der kun sendes data frem og tilbage fra jeres website, hvis certifikatet på serveren svarer til det, som den besøgende har downloadet. På denne måde kan fremmede ikke opsnappe data i kommunikationen.

Et SSL-certifikat kan tilknyttes et website, en server eller en webshop mm. Håndterer du forretningskritiske oplysninger, kan det være en god idé med et SSL-certifikat, og håndterer du personfølsomme oplysninger er det rent faktisk et lovmæssigt krav, at oplysningerne krypteres, og ikke kan tydes af andre.

Sikker hjemmeside giver bedre placering

Google foretrækker https-krypterede websites, og medregner SSL-kryptering som en faktor i søgeresultaterne. Et SSL-certifikat fra Acrovo beskytter derfor ikke kun dine kunders informationer, men hjælper også dine kunder med at finde dig.

Det er derfor af flere grunde vigtigt at erhverve sig et SSL- certifikat – hvilket vi også stærkt anbefaler. Det er for at presse prisen for vores stærke SSL-certifikater helt i bund, så du også har mulighed for at gøre din platform sikker uanset hvor stor eller lille den her. Du kan også læse meget mere om SEO her, som også har en stor betydning for din placering på Google.

Online backup

I alle Acrovos webløsninger er det naturligvis en online backup løsning med. Det betyder, at du sparer penge og at du ikke skal bekymre dig om forældede backupsystemer og tab af dyrebare data. Hos Acrovo søger vi selvfølgelig for driften af din backup og overvåger den døgnet rundt.

Der er efterhånden meget lidt tvivl om, at backup af forretningsdata ikke bare er en god ide for virksomheden, men at det næsten er livsnødvendigt!

Alligevel har mange, især mindre virksomheder, svært ved at etablere et system, der sikrer dem ved nedbrud, brand eller indbrud, og som ikke er afhængigt af, at medarbejderne skal huske bestemte sikkerhedskopieringsrutiner og lign.  Remote Backup fritager virksomheden fra at skule tænke over backup og at tage sikkerhedskopier i dagligdagen samtidig med, at deres it-sikkerhed altid vil være i top. Vi sørger for automatisk backup til vores storage servere, der både ligger fysisk separeret fra virksomheden og er placeret i et datacenter, der er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrud og lign.

Hvis ulykken er ude

Dit data i trykke hænder og er altid sikret mod tyveri, brand, vandskader, hærværk osv.

Daglig backup

Vores remote backup løsning fortager automatisk backup til vores storage servere hver dag – du er I sikre hænder hos os.

Grøn browserbarre

Grøn browserbarre, der bekræfter sikkerheden på domæne, identitet og adresse

Trygge kunder

Sikkerhed og tillid til en forhandler har stor betydning, når kunder skal vælge imellem internetbutikker

Vores process

Mødet

Vi får en god snak om jeres ønsker og behov for en platform

Sitemap

Vi udvikler et sitemap for at give dig et bedre overblik over skrukturen for platformen og dens funktionalitet

Design

Her udarbejder vi et unikt webdesign der afspejler din forretning med udgangspunkt I dine kunders adfærd

Opsætning

Vi opsætter din platform, med de aftalte funktioner og moduler du ønsker

Oplæring

Vi inviterer til en oplæring I brugen af dit nye website

Opfølgning

Umiddelbart efter lancering aftaler vi en opfølgning på dit site

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.