fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Projektet

SmukSund

Hos Smuksund er kunden altid i fokus. Det er vigtigt at kunden føler sig tryg og godt tilpas i de rene og behagelige omgivelser, som Smuksund invitere sine kunder indenfor i. Hos Randi kombineres behandlingsteknikker og afpasser dem efter den enkelte klients behov. Hun arbejder altid med ønsket om at give en effektiv, god og målrettet behandling. Der arbejdes altid hen imod lindring, afspænding og ikke mindst velvære.

Hendes ønske er at give en effektiv, god og målrettet behandling, så Smuksund kan hjælpe klienten mest mulig.

“Vi vil til hver en tid anbefale de ydelser Randi tilbyder I hendes forretning Smuksund, som har hjulpet mange klienter til bedre velvære”.

Se siden her
Smuksund Logo
Smuksund negle

Projektet

Opgaven

I udarbejdelsen af Smuksunds hjemmeside, var det vigtigt for os at kunne genskabe de professionelle og behagelige rammer, som Smuksund giver sine klienter ved besøg. Derudover var vores mål at holde en overskuelighed der giver de respektive besøgende på Smuksunds hjemmeside et klart overblik over hvilke ydelser og behandlinger der bliver tilbudt. Derfor har vi valgt at adskille disse, da det er flere meget forskellige behandlinger der er tale om, der er både noget til ham og til hende.

Vi har også opsat Smuksunds Facebook side, samt lavet en Instagram business profil, så deres online synlighed er helt I top, og integreret men hjemmesiden.

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.