fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Projektet

Romdeluxe

I vores samarbejde med Romdeluxe, blev vi straks mødt af 2 passionerede mænd, som går meget op i deres arbejde. De fremstiller rom og sætter en ære i at sætte sig ind i alt også de markeder som de arbejder på. Deres produkter er gennemarbejdet og afspejler i høj grad deres professionalisme omkring deres forretning og fremstilling af produkter. Senest har de indgået et yderst eksklusivt samarbejde med det internationale rockband ’Pretty Maids’.  Dette samarbejde efterlod os med åben mund, eftersom samarbejdet ikke blot var med Romdeluxe, men også med Pretty Maids.

Se siden her
Romdeluxe logo
Romdeluxe Prettymaids

Projektet

Opgaven

En stor del af denne opgave var her at få afspejlet den eksklusive, rå og varme stemning der er i romuniverset på deres webshop. Siden samarbejdets begyndelse er der blevet justeret og siden viser nu både produkt og stemningsbilleder i en cool og varm opsætning. Besøgende kan ikke andet end at bliver optaget af Romdeluxe virksomhed profil, alene ved at bevæge sig rundt på deres nye shop.

 

Derudover var deres ønske, at få deres shop til at hænge sammen med postnord, og mange andre komponenter, som giver shoppen den høje funktionalitet den har. I forlængelse af deres samarbejde med Pretty Maids, betyder det at deres Pretty Maids rom har interesse i hele verden og derfor har vi også oversat siden til bøde tysk og engelsk for at kunne afdække de markeder hos dem. Vi har finpudset og implementeret et forretningsmodul på deres Facebookside, opsat samt håndtere deres Instagramprofil, så deres målgruppe ikke bliver overset på ”SoMe” markedet.

 

Udover de mange kortbetalingsmuligheder der allerede er hos Romdeluxe, har vi også opsat deres MobilePay.

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.