fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Projektet

Netværksgolf

Netværksgolf er et fantastisk koncept, som skaber et forum for golfinteresserede erhvervsdrivende, hvor de i netværksgruppen mødes, uden at flytte fokus fra deres forretning og personlige succes. Netværksgruppen giver dig mulighed for at udvide din horisont og skabe nye forretningsforbindelser, der kan styrke dig og din forretning.

 

”Vi blev straks tilbudt en plads i det givende netværk, efter at have lidt erfaring i bagagen. Her er plads til alle – og vi må sige at vi tror på at det er givende at benytte denne type netværk for at man typisk sidder i et rum med andre og snakker.”

Netværksgolf logo
Netværksgolf golf

Projektet

Ophaven

I opsætningen af Netværksgolf.dk var vores overordnede opgave at give de eksisterende medlemmer et klart overblik over, hvornår kommende arrangementer skal løbe af stablen. Derudover er det også der man som medlem nemt kan gå ind og finde kontakter på de virksomheder og personer på de virksomheder der deltager i netværket.

På sammen måde er det jo også her de enkelte virksomheder nyder godt af eksponeringen. Hjemmesiden skulle, som alle vores platforme, kunne fungere på både computer, mobil og tablet. Hjemmesiden er lavet i en stil der hedder ’onepage’. En onepage side fungerer som en streamer, hvor menulinjen i dette tilfælde linker til de afsnit der ønskes ved 1 klik. Her har vi brugt nogle billeder, som giver siden det helt rigtige indtryk ift. det at være erhvervsdrivende med drive og en golfspillers optimisme.

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.