fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Projektet

Miljørens

Hos Miljørens.dk er det ikke “kun” en fantastisk effektiv behandling af fliser og facader som der er tænkt på. Hos Miljørens er miljøet vigtigt og alle produkter er nøje udvalgt.  Hos Miljørens, kan du som kunde være helt sikker på et højt fagligt niveau og over 25 års erfaring I branchen.

Miljørens benyttede sig af vores ‘gratis pakke’, hvor vi egentligt tilbyder at lave en hjemmesideopbygning for dig gratis.

“Vores samarbejde med Sami hos Miljørens har uden tvivl givet os det indtryk, at du som kunde hos det stærke team, får netop det dine overflader har behov for, og ikke mindst bedst af”.

Miljørens logo
Miljørens bil

Projektet

Opgaven

Ved samarbejdet med Miljørens, var vores fornemmeste opgave, at give hjemmesidens besøgende et rigtig solidt indtryk af hvor godt deres arbejde udføres, lige fra komplet sikkerhed når der arbejdes I højderne, men meget vigtigt også at der hos dem ligges mange tanker for at skåne miljøet. Derfor har vi opsat siden så man enkelt og nemt kan se et uddrag af deres seneste opgaver, og samtidig støder på en designmæssig og harmonisk hjemmeside, med tilhørende funktionalitet og overskuelighed I førersædet.

Miljørens.dk har også en Facebookside, samt en Youtube-kanal, hvor man kan se hvordan deres arbejde udføres og deres professionelle tilgang til opgaverne. Derudover fik vi sat en “social media bridge” op, som spiller sammen med hjemmesiden, så du hurtigt bliver bekræftet I effektiviteten.

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.