fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Hjemmesider

Vi er kreative

Hjemmesider

At have et unikt website er en vigtig del af branding og marketing-processen i din virksomhed.

Se priser
hjemmesider
Hjemmesider

Professionelle hjemmesider

Hos Acrovo benytter vi altid den nyeste teknologi og viden når vi udvikler digitale løsninger. Det betyder at vores kunder altid er “top of mind” hos deres brugere. Uanset opgavens størrelse eller omfang, er niveauet altid på sit højeste, og ingen opgave der er for lille til at have vores fulde fokus.

Der kan forekomme mange ændringer undervejs til din ønskede webudvikling. Ændringer og nye ideer opstår hele tiden, men du betaler altid kun for hvad der er aktuelt, uanset hvornår den nye idé opstår i processen. Vi har naturligvis også styr på det nyeste indenfor grafisk design, brugervenlighed, webhotel, domæne og ikke mindst vores foretrukne CMS system. Det nytter ikke at websitet er drøn smart, men din visuelle identitet er mangelfuld. Derfor har vores dygtige og kreative grafiske team altid styr på de nyeste tendenser og trends inde for området, og søger den røde tråd igennem dit website med udgangspunkt i din forretning.

Sammen med dig går vi i dybden

Vi tilbyder alle former for webudvikling lige fra hjemmesider, blogs, websites, webshops m.m. Men før vi kaster os hovedløst ud i dit projekt, hjælper vi dig naturligvis med at afklare hvad dit reelle behov egentligt er. Vores websites udarbejdes til de skarpeste priser på markedet. Du kan helt selv skræddersy dit eget website. Der er rigtig mange muligheder

Ekstra
funktioner

Et af de smarteste elementer vi tilbyder, er at vi altid har mulighed for at ændre i alt dit indhold på dit websted. Tilføje nye funktioner og ændre i gamle funktioner er ofte noget der er behov for, da den digitale verden konstant forandrer sig så det er et must at denne mulighed findes for at vi konstant kan tilpasse og optimere din hjemmeside. Det er en kæmpe fordel, og kan gøres ubegrænset, præcis når du ønsker det.

SEO

For at kunne være med skal det naturligvis være let for dine besøgende/kunder at finde frem til dig. Det gør vi ved hjælp af Googles smarte værktøj, SEO (søgemaskineoptimering). Det er noget du bør overveje i din online markedsføring, da det har en stor betydning for din placering på Google. Det kan også være en teknisk omfattende proces, da mange parametre skal kunne fungere som én eller separate enheder. Vi sørger for at dine kunder med få klik finder frem til dit website. Læs meget mere om SEO optimering og hvordan vi arbejder med det her.

Brugervenlighed

Vi gør en stor dyd ud af brugervenlighed, da det er noget af det absolut vigtigste for dine brugere

CMS system

Wordpress er vores fortrukne CMS system, det er det for at gøre det hele lettere for dig og kunden

Domæne

Et godt domæne er vigtigt, derfor hoster vi alle domæner til landet bedste priser hos Acrovo

Servere

En god, stabil og lynhurtig server er et must, derfor hoster vi nogle af landet bedste webhoteller