fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Google AdWords

Vi er kreative

Google AdWords

Vi sikrer dig nye kunder – Hurtigt og profitabelt med AdWords

Se priser
Google Adwords
google adwords

Google AdWords-Bureau med fokus på resultater

Der er med stor sandsynlighed potentielle kunder, som søger efter netop det du tilbyder. Med Google AdWords er du tilstede, når netop disse potentielle købere leder efter din ydelse eller dit produkt. Du betaler kun for de klik du får, og du bestemmer helt selv dit månedlige budget. Alle kan oprette en Google AdWords konto, men det kan være svært at gøre denne profitabel. Vi gør alt for at sikre flest mulige henvendelser, køb eller noget tredje, som skaber værdi for dig til den bedst mulige pris.

Google er en enorm god platform til at ramme din målgruppe, da det er muligt at segmentere efter by, lokalområde og din ydelse. Det kan være rigtig svært at gøre ens AdWords annoncering profitabel, selvom det er nemt at opsætte. Vi sørger for at skabe overskud og relevante kunder til din virksomhed.

AdWords priser

Det er op til den enkelte virksomhed, at vurdere hvor mange penge de ønsker at skyde i Google annoncering Vi hjælper dig gerne med at lægge et budget for dine målsætninger med annoncering på Google. Det gode ved Google annoncering er at du ikke betaler for eksponeringer, men pr. klik dine annoncer får. Det kan derfor være svært at sige præcise priser på annoncering. Da det er op til den enkelte person eller virksomhed at vurdere hvor mange penge de vil bruge på denne annonceringsform.

Mange af de spørgsmål vi har fået, har gået på følgende: “Hvad koster det at annoncere på Google?”. Det er der desværre ikke noget kort svar på. Det afhænger blandt andet af hvor populært søgeordet er, hvor gode og relevante annoncer og landingpages du leverer og mange andre parametre. Læs mere om pris og hvad du kan forvente ud fra de budgetter du har til rådighed. Det vil måske kunne spare dig for en del annoncekroner.

Hvad er Google Annoncering?

Google Annoncering foregår via Googles annonce værktøj Google AdWords. Dette værktøj sikre, at de rigtige annoncer, bliver vist på de rigtige tidspunkter og til relevante personer. Google AdWords målretter dine annoncer overfor folk, der søger på Google. Selvom du måske allerede vises i Googles organiske søgeresultater, kan Google AdWords hjælpe din virksomhed med at fokusere på nye målgrupper og få en meget bedre synlighed via Googles annoncenetværk.

Konkurrencen om at ligge på de bedste annoncepladser afhænger bl.a. af, hvor mange andre virksomheder, som lægger penge på det valgte søgeord. Der er dog mange aspekter der spiller ind på, hvor tit dine annoncer får en god placering. Fordelen ved AdWords er, at I kommer klart før jeres konkurrenter i søgeresultaterne og dermed genererer i mere trafik til jeres hjemmeside, som vil resultere i øget omsætning for virksomheden.

Google AdWords kampagne

Hvis du i en bestemt periode kører med stærke tilbud eller eksempelvis har fået nye produkter hjem, kan det booste dit salg med en AdWords kampagne. En AdWords kampagne kan hjælpe dig med at skubbe dine ydelser ud til en bestemt målgruppe med særligt målrettede Google AdWords kampagner.

Hver kampagne kan opsættes med forskellige målgrupper, tekster, budgetter og målsætninger. På den måde kan du organisere dine Google AdWords annoncer meget mere og undgå at skyde med spredehagl. Google AdWords ranking er det der afgøre din placering i Google søge- og annonceresultater.

Rankingen på dine annoncer afgøres ud fra flere faktorer, både dit bud på det specifikke søgeord eller annoncegruppe, men i høj grad også din kvalitetsscore på det relevante søgeord. Hvor relevant dine valgte søgeord, annoncetekster og landingssider er, har også en klar indflydelse på hvor god en AdWords ranking du får. Højere AdWords ranking resulterer typisk i større eksponering for dine produkter eller tjenester, som følge af at opleve højere klik frekvens på dine annoncer.

Gennemsigtighed

Vi tager dig I hånden, så du 100% er med i din udvikling, og resultater.

Grafik til annoncer

I alle vores AdWords pakker får du skræddersyet grafik med til netop dine annoncer

Gratis gennemgang

Har du allerede en AdWords konti, tilbyder vi meget gerne en gratis gennemgang

Lær Google AdWords

Vil du selv prøve kræfter med Google AdWords, tilbyder alle der måtte ønske det et lynkursus

Pakke 2

 • 10 Annoncegrupper
 • 20 Annoncetekster
 • 200 Søgeord
 • 2 timer Optimering pr. md.
 • Søgeordsanalyse
 • Google Analytics
 • Konverteringssporingsopsætning
 • Månedelige omkostninger DKK 1.400.-

2.500.- /Engangsbetaling

Pakke 3

 • 25 Annoncegrupper
 • 50 Annoncetekster
 • 250 Søgeord
 • 3 timer Optimering pr. md.
 • Søgeordsanalyse
 • Google Analytics
 • Konverteringssporingsopsætning
 • Månedelige omkostninger DKK 2.000.-

3.500.- /Engangsbetaling

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.