fbpx
+45 20 69 47 55
Support@acrovo.com
+45 20 69 47 55

Facebook annoncering

Vi er kreative

Facebook annoncering

Facebook annoncering der giver resultater på dit website

Kontak os nu
facebook annoncering

Annoncering på Facebook

Først og fremmest er dine muligheder stort set ubegrænset på Facebook, men hvordan får du så mest ud af dine muligheder på Facebook?

Det hele bliver drejet om hvilke resultater din forretning ønsker at nå. Lige fra at øge dit salg på din webshop, øge kendskab til din forretning/brand til at få flere likes og selvfølgelig leads at arbejde med.

Du skal have opsat en Facebook Pixel på din side, som tillader os at måle og køre tests på de tiltag og fremstød der gøres. Det giver nemlig den nødvendige data om brugeradfærd, og dermed kan vi arbejde med din målgruppe, via de data vi indsamler herfra. Det eneste vi skal have filtreret, er din forudsatte målsætning før vi kan komme i gang. Som beskrevet i vores grafik og tekst forfatning er det også noget vi kan hjælpe med i denne sammenhæng.

Facebook sover aldrig, og mediet bruges også af dine B2B kunder så vel som dine B2C kunder uden og i arbejdstiden. Derfor vil vi gerne love at vi kan ramme begge målgrupper. Annonceringen er en refleksion af den enkelte brugers adfærd og interesse som individuel bruger af mediet, og derfor kan de rammes lige så enkelt som en B2C kunde.

Facebookmarkedsføring er netop interessant at arbejde med, fordi der er så mange annonceringsmuligheder. Det kan tilrettelægges alt efter hvor på siden du gerne vil have vist dit budskab. Lige fra et almindeligt boost til specifik videoannoncering som starter på din målgruppes feed.

Segmenteringsmetoder

Remarketing på Facebook gør det muligt at retarget din målgruppe der allerede har vist interesse for din annonce, via en pixel som implementeret på brugeres enhed (mobil, computer el. tablet). Fordelen ved dette, er at vi kan målrette specifikke annoncer mod de brugere der har vist interesse for noget på dit website.

Googles værktøj Analytics, giver en rigtig god mulighed for at udgrave dybere indsigt i dine målgrupper, som kan bruges til at definere aktuelle målgrupper for dine Facebookannoncer.

Det er en oplagt segmenteringsmulighed, da den er baseret på brugere der allerede eks. Syntes godt om din Facebookside. Den målgruppe der baseres ud fra dette, vil have større tilbøjelighed til at have samme interesser som dine følgere på Facebook, og er derfor interessant.

Det er naturligvis også en mulighed helt slavisk at definere din egen målgruppe. Det er en hyppigt brugt metode at definere sin målgruppe gennem Facebooks segmenteringsmuligheder. Det er dog ikke vores erfaring, at denne er den mest effektive, men den kan nemt og simpelt bruges, men her bør man have brugt nogle af de andre værktøjer for at have en relativ præcis definering af din målgruppe, så der ikke skydes med spredehagl.

Her byder Facebook på endnu et fremragende redskab, der igen oprettes via en pixel, website trafik eller egne kundedata. Det kan eksempelvis være en kontaktliste af e-mails, telefonnumre eller lignende. Her bliver der meget præcist målrettet efter disse personer. Dog er det vigtigt din egen kundedatabase har givet tilladelse til at måtte tage kontakt. Denne målgruppe er allerede meget påvirkelig ift. Dine annoncer der har en meget høj succesrate.

Som nævnt kan få af ovenstående annonceringsmuligheder bruges på egen hånd, men det er ikke for alle. For dine resultaters skyld, er det vigtigt, at disse bruges rigtigt. Det vil vi meget gerne tilbyde dig hjælp til at komme videre med.

Leads til salg

Vi burger alle Facebooks værktøjer til at konvertere flere leads til salg

Instagram markedsføring

Alt den marketing vi laver for dig på Facebook, ville også være fordelagtigt at bruge til jeres Instagrams-publikum

Digital rådgivning

Vi følger dit website døgnet rundt for hele tiden at kunne forbedre din online markedsføring og tester herefter

Facebook salg

Hele din shop kan også implementeres på Facebook, så dine kunder kan købe dine produkter direkte på din Facebookside

Lad os starte dit projekt
allerede I dag

Vi hjælper dig med at opnå dine mål, og øge din forretning.